RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllingen forsterker kraftig

Foto: Pfadi Wintherturs hjemmeside
Sist oppdatert:
Fyllingens håndballherrer forsterker laget kraftig foran neste sesong. Den tidligere svenske landslagsmålvakten Jan Stankiewicz kommer til klubben.

Johan Johnsson har voktet Fyllingens mål de siste sesongene og gjort sine saker bra, men neste sesong blir bergenserne kraftig forsterket helt bakerst.

Tilbake til Bergen
Johnssons landsmann Jan Stankiewicz vender tilbake til Bergen, hvor han spilte for Norrøna på begynnelsen av 1990-tallet.

- Nå skal sirkelen avsluttes. Det er egentlig naturlig for oss å vende tilbake til Bergen siden familien til min kone har sine røtter der og vi har mye venner der, sier han til TV 2 Nettavisen.

35-åringen er nå inne i sin andre sesong i sveitsiske Pfadi Winthertur. Han har også fire sesonger bak seg i den tyske bundesligaklubben Gummersbach. Men han ser ikke på å returnere til Norge som noen nedtrapping.

- Det blir en nedtrapping fra å være yrkesspiller, men en trener like mye i Norge som i utlandet. Det blir mer en omstrukturering av livet enn en nedtrapping, sier han.

Daglig leder
I tillegg til å spille for Fyllingen, skal han fungere som daglig leder for klubben.

- Det er et veldig interessant lag. Jeg er imponert over det de har fått til, både på banen og administrativt og jeg gleder meg veldig til å spille for dem, forteller han.

Stankiewicz har 86 landskamper for Sverige og ble europamester i 1998. Nå håper han på suksess i byen i sitt hjerte.

- Bergen har et enormt håndballhjerte og trenger å ha et lag i toppen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere