Fyllingen kontret i senk

Drammen kontret Fyllingen i senk og vant hele 35-23 i Framohallen lørdag ettermiddag. - En livsviktig seier for oss, sier Drammen-trener Basti Rasmussen til TV 2 Nettavisen.

30.10.04 17:49

FYLLINGEN - DRAMMEN 23-35: Fyllingen hadde enda til gode å avgi poeng før oppgjøret mot Drammen lørdag ettermiddag. Drammen på sin side kom fra nederlag mot Stavanger - og ville gi alt for å reise seg i lørdagens kamp.

Fakta Gildeserien herrer

- Og det gjorde vi. Jeg er imponert over spillerne. Hadde vi tapt denne kampen, ville vil vært fem poeng bak Fyllingen. Nå er vi ett, og har for alvor kastet oss inn i tetkampen igjen. En livsviktig seier for oss, sier Drammen-trener Basti Rasmussen til TV 2 Nettavisen.

Han trekker frem keeper Lars Olav Olaussen som Drammens store helt.

- Han reddet hele 31 skudd, og leverte en redningsprosent på 56. Dette gjorde at vi fikk kontret Fyllingen i senk. Lars Olav var strålende i dag, skryter Drammen-treneren.

Nedbrutt Fyllingen
I Fyllingen-leiren hersket det stor skuffelse etter kampen.

- Vi følger hverandre til 13-15 ved pause. Men i andre omgang kommer Drammen foran med 5-6 mål, og vi kommer helt på etterskudd. Men all honnør til Drammen. Vi tapte for et bedre lag i dag, sier Fyllingens Vidar Gjesdal til TV 2 Nettavisen.

Fyllingens nederlag mot Drammen lørdag var årets første serietap.

- Vi har startet sesongen overraskende bra, og det har fått folk til å skru opp forventingene til oss. Derfor er det ekstra surt å tape på hjemmebane, sier Gjesdal.

- Men for all del: Vi er fremdeles med i toppen, og kan ikke vinne hver kamp. Fyllingen vil fortsette å kjempe i teten, fastlår han, og lover at spillerne vil reise seg i neste seriekamp mot Stord.

- Der er bare seier godt nok, mener Fyllingen-spilleren.

I toppen for å bli
Drammen-trener Basti Rasmussen tror nå at klubben er kommet i toppen for å bli.

- Vi har vært litt for ustabile hittil i sesongen. Prestasjonene har vært for ujevne. Men fortsetter vi med den standarden vi viste mot Fyllingen, både i serien og EHF-cupen, har jeg stor tro på en solid Drammen-sesong fremover, mener svensken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag