RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Fyllingen tapte for overmakten

Sist oppdatert:
Men bergenslaget kunne likevel gå av parketten med hevet hode.

FYLLINGEN - ZAGREB 22-29:

2700 tilskuere hadde møtt opp for å se Fyllingens mesterligadebut i Haukelandshallen, og selv om bergenslaget sto ovenfor en nærmest umulig oppgave mot Zagreb, så leverte de likevel hederlig innsats mot det kroatiske stjernegalleriet, til tross for at det endte med 22-29-tap.

Det var først og fremst angrepsspillet som var hovedårsaken til dette. Fyllingen-keeper Magnus Dahl gjorde en manns jobb mellom stengene, men i andre enden slet vertene med å sette sjansene i mål.

Til pause ledet gjestene med seks mål, men etter hvilen startet Fyllingen glimrende og scoret tre kjappe mål. Dermed var det ny spenning i kampen for en stakket stund.

Kroatenes stor stjerne, Ivano Balic, og resten av laget hadde nemlig mer krutt på lager, og da sluttsignalet lød i Bergen, hadde de altså sikret seg en komfortabel sjumålsseier.

- Det var knalltøft, det er et lag med mange gode individualister, og de ble et nummer for store for oss, sier Fyllingen-spiller Andreas Gjeitrem til TV2

Neste oppgave for Fyllingen i Mesterligaen er borte mot danske FCK Handball. Den kampen spilles 11. oktober.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere