*Nettavisen* Sport.

Fyllingen ute av gullkampen

Topplaget Haslum sendte Fyllingen ut av gullkampen, og står igjen med Sandefjord som eneste utfordrer etter onsdagens kamper.

02.03.05 21:17

To lag kjemper om seieren i herrenes eliteserie i håndball denne sesongen. Haslum, som onsdag vant 33-32 over Fyllingen, ligger ett fattig poeng foran Sandefjord, som har én kamp mindre spilt.

Også Sandefjord vant sin kamp onsdag kveld.

Drammen ble slått 34-27 på hjemmebane. Sandefjord ledet 11-3 før hjemmelaget våknet og kjempet seg inn i kampen igjen. Åtte minutter inn i andre omgang stod det faktisk 18-18 i Drammenshallen.

- Sandefjord gikk hardt ut, og ledet 11-3. Det synd. Det er det vi tapte kampen på. Vi spilte oss opp etter pause, men så rotet vi det bort igjen. Vi burde roet oss ned på 18-18, sier Drammens bakspiller Olav Hovind til TV 2 Nettavisen.

20-åringen stod over kampen på grunn av strekk, men er trolig tilbake til Kragerø-matchen 13. mars.

- Jeg tror nesten Sandefjord tar det lengste strået nå. Kampen mellom Sandefjord og Fyllingen blir avgjørende. Men jeg håper på Haslum. Det hadde vært moro om de vant gullet, sier Hovind.

Bjarte Håkon Myrhol scoret fire av Sandefjords mål da de rykket fra til 31-23. Det betød et endelig farvel til toppstriden for Drammens del. Klubben ligger nå 11 poeng bak Haslum og 10 poeng bak Sandefjord.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag