RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gabrielsen tar over Vipers etter trenerlegende

TIL SØRLANDET: Kenneth Gabrielsen skal lede satsingen til Våg Vipers videre når trenerprofilen Gunnar Pettersen gir seg.
TIL SØRLANDET: Kenneth Gabrielsen skal lede satsingen til Våg Vipers videre når trenerprofilen Gunnar Pettersen gir seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Får store sko å fylle i ny jobb.

Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen overtar Kristiansand-klubben Vipers fra sommeren 2016.

Gabrielsen har trent drammenslaget Glassverket i fem år, men søker nå nye utfordringer. Han tar over for Gunnar Pettersen og får en treårskontrakt fra 1. juni.

- Vipers virker spennende, og dette er det rette for meg nå. Jeg har hatt fem flotte sesonger i Glassverket når denne er ferdigspilt til våren, og jeg har hatt en fin reise med dem. Men jeg også lagt igjen mye i klubben, og jeg innrømmer at det var et tøft valg å ta. Men nå trenger jeg noe nytt hvis jeg skal fortsette å utvikle meg som trener, fastslår Gabrielsen overfor Drammens Tidende.

40-åringen ble presentert på en pressekonferanse onsdag.

- Jeg er ydmyk med tanke på å ta over etter Gunnar Pettersen, sa han.

Gabrielsen peker på rammevilkår og profesjonaliteten i klubben som grunner til at han bytter beite.

- Jeg vil få mer tid til å utvikle spillere og lag, og de vil nok oppleve at de vil trene mer felles enn de er vant til, sier han til DT. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere