Gir seg som trener i Nordstrand

Etter bare en sesong som Nordstrand-trener, gir Sergej Demidov seg.

15.03.06 08:07

Sergej Demidov ble ansatt for å føre Nordstrand videre mot toppen i norsk håndball etter at Ivica Rimanic forsvant. Men en endeløs skadeliste og manglende resultater har fått russeren til å gi opp etter bare en sesong.

- Jeg kan ikke trene Nordstrand dersom klubben ikke har ambisjoner om å holde laget sitt i toppsjiktet av eliteserien. Jeg har flere ganger gitt beskjed om at vi må skaffe minst to-tre kvalitetsspillere dersom vi skal hevde oss, men har fått tilbakemelding om at økonomien ikke tillater det, sier Demidov til Aftenposten.

Nå har han gitt beskjed om at han ikke fortsetter etter denne sesongen og går i stedet tilbake til sitt engasjement i Norges Håndballforbund. Ledelsen i Nordstrand tar kritikken med fatning.

- Klubben har mer enn nok midler til å hente inn nye spillere, og vi har absolutt ambisjoner om å være i toppen av norsk eliteserie. Noe annet ville være krise for Nordstrand. Men det er ikke enkelt å hente spillere midt i sesongen! Til neste sesong derimot skal vi gå offensivt ut og styrke stallen betraktelig, sier sportslig leder Trygve Nielsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.