RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunnar Pettersen takket ja til ny jobb

NY JOBB: Gunnar Pettersen blir ny trener for Våg Vipers fra og med neste sesong.
NY JOBB: Gunnar Pettersen blir ny trener for Våg Vipers fra og med neste sesong. Foto: Aleksandar / Scanpix Djorovic (NTB scanpix)
Knytter seg til sin nye klubb i to år.

Gunnar Pettersen er ansatt som ny hovedtrener i håndballklubben Vipers Kristiansand. Han begynner i jobben fra neste sesong.

Det bekreftet Vipers via Twitter mandag kveld. Pettersen inngikk en intensjonsavtale med klubben i desember i fjor. Mandag bestemte han seg for å takke ja til jobben.

- Jeg vil i dag bekrefte at jeg kommer til å være trener de neste to årene, med start fra sesongen 2014/2015, sa Pettersen til Fædrelandsvennen.

Pettersen var landslagssjef for de norske håndballherrene i periodene 1989-1994 og 2001-2008.

Daglig leder Terje Marcussen er fornøyd med å ha sikret seg en erfaren trenerkapasitet til Vipers.

- Jeg er veldig glad for at en kjempegod trener med svært merittert CV har signert for klubben. Dette er bra, sier Marcussen til Fædrelandsvennen.

Vipers Kristiansand endte denne sesongen på åttendeplass i kvinnenes eliteserie. I forrige uke tapte klubben for Storhamar i første kamp i eliteseriesluttspillet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere