*Nettavisen* Sport.

Hagen: - 70 prosent gullsjanse!

Foto: (foto: scanpix)

Frode Hagen stortrives i tyske Kiel. Han håper klubben blir seriemester kommende helg, men vil ikke ta seieren på forskudd.

23.05.05 07:23

Kiel ligger før siste kamp kommende helg ligger klubben to poeng foran Flensburg-Handewitt i kampen om gullet i den tyske Bundesligaen i håndball. I siste kamp kommende helg møter Kiel svakt plasserte Düsseldorf. Frode Hagen tar ikke av.

- Vi har ikke vunnet serien. Det er overhodet ikke noe som er sikkert. Vi møtte nylig svakt plasserte Minden. Vi lå under med seks mål midtveis og vant til slutt med tre. Vi spiller også på bortebane i avslutningen, sier Hagen til TV2 Nettavisen.

70 prosent gullsjanse

- Dere er veldig nærme gullet?

- Vi er veldig nærme, men samtidig veldig langt ifra. Spiller vi opp mot vårt beste tror jeg vi vinner serien. Det er vel omtrent 70 prosent sjanse for at vi lykkes, sier Hagen og fortsetter:

- I de siste kampene har vi ikke prestert opp mot maks. Det må vi gjøre dersom vi skal klare gullet, sier Hagen.

Han stortrives i tyske Kiel.

- Jeg har det kjempebra på alle måter her nede. Det er en flott gjeng og vi har over 10.000 tilskuere på hver eneste kamp vi spiller, sier Hagen.

- Hvordan er det i Kiel sammenliknet med Barcelona som du var i tidligere?

- Det er to veldig forskjellige greier. Her er hele pakka bra. I Barcelona var det en helt annen mentalitet når det gjaldt bytter. Du kunne spille fem minutter og så var det benken. Eller benkeplass etter drøye kvarteret. Det gikk litt mye i rykk og napp, sier Hagen og fortsetter:

- Spill i Barcelona var for øvrig en guttedrøm som gikk i oppfyllelse. Jeg har forresten vært heldig med alle mine klubbvalg: Flensburg, Barcelona og Kiel, sier Hagen.

Drammen-comeback?

Han har et år igjen av kontrakten i tyske Kiel. Etter det kan det blir en retur til Drammen.

- Det er gode muligheter for at det blir et comeback i Drammen. Jeg er i dialog med klubben, sier Hagen.

Han sa tidligere i vår nei til videre satsning for det norske landslaget. Kommer det et comeback?

- Jeg har ikke tenkt tanken en gang. Jeg konsentrerer meg fullt og helt om spill i Kiel. Samtidig vet jeg hvor moro jeg har hatt det sammen med gutta på landslaget. Men det er ikke noen aktuell problemstilling i øyeblikket, sier Frode Hagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.