RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen best i norsk duell

Sist oppdatert:
Frode Hagens Kiel knep seriegullet foran Flensburg-Handewitt forrige sesong. Glenn Solberg og Johnny Jensen fikk ingen revansje i tirsdagens Supercup.

Kiel og Flensburg-Handewitt var i særklasse i Bundesliga forrige sesong. De to nord-tyske lagene fulgte hverandre til døren og seriemesterskapet ble ikke avgjort før i siste serierunde.

Da var det Frode Hagen og Kiel som trakk det lengste strået.

Glenn Solberg og Johnny Jensen, og lagkameratene i Flensburg-Handewitt var derfor ute etter revansje da lagene møttes i den årlige Supercup, som innleder den tyske sesongen.

Men selv med Christian Berge som maskott, klarte ikke Flensburg å tukte «Zebras».

Flensburg-Handewitt førte kampen fra start og ledet 19-15 til pause. Men etter pause snudde Kiel kampen og de drøyt 10 000 på tribunene i Olympiahalle i München kunne se Hagen & co til slutt vinne 36-34.

Hagen ble toppscorer for vinnerlaget sammen med Nikola Karabatic, med seks fulltreffere hver, mens Solberg og Jensen sto for tre nettkjenninger hver for Flensburg-Handewitt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere