Hammerseng i sentrum

Foto: Scanpix

Norges håndballandslag vant helgens turnering i Frankrike etter 28-28 mot vertslandet søndag. Gro Hammerseng var sentral i innspurten.

06.12.04 09:50

Norge vant firenasjonersturneringen på bedre målforskjell enn Frankrike. Men at det ble uavgjort i den avgjørende kampen, er nesten et mirakel.

Norge, som ledet 13-10 ved pause, hadde en komfortabel firemålsledelse på 17-13. Men så tok hjemmelaget seg selv i nakken, og snudde til 25-21 i fransk favør. Norge scoret deretter fire ubesvarte mål og hadde 25-25.

Så ble Gro Hammerseng utvist, og Frankrike gikk opp i tremålsledelse, 28-25. Men Norge kom tilbake og sikret uavgjort da nettopp Hammerseng utlignet til 28-28.

- Vi gjør noen småfeil, og var veldig sårbare under utvisningen. Vi er litt for hissige, og burde brukt ekstra tid på angrepene i undetall, sier Breivik til TV 2 Sporten.

Katja Nyberg sto over også denne kampen på grunn av en muskelstrekk. Hun håper likevel å bli klar til EM i Ungarn starter. Norge, som er i gruppe med Tsjekkia, Spania og Ukraina, spiller første kamp torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.