RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håndalljentene sviktet igjen

Sist oppdatert:
De norske håndballjentene har møtt Russland to ganger på en uke før VM i desember. Begge oppgjørene har endt med tap.

Norge møtte sin kanskje sterkeste motstander til VM i desember i St. Petersburg i en firenasjonersturnering på Steinkjer lørdag. Sluttresultatet ble 21-25 til russerne.

- Vi spiller bra i etablert forsvar, men offensivt har vi mye å gå på. Jeg savner at flere melder seg på og scorer mål. Vi sliter også med for liten bredde i spillet, og scorer altfor få kontringsmål, sa landslagssjef Marit Breivik til Tv 2.

I en jevnspilt førsteomgang preget av godt forsvarsspill og få scoringer, fikk russerne en tremålsledelse like før pause, og kunne gå i garderoben med 11-14.

Denne føringen greide handballdamene fra øst å holde kampen ut. Norge greide aldri å komme opp igjen i ryggen på russerne. Og måtte dermed se seg slått med 25-21. Tapet var Norges andre firemålstap mot russerne på bare en uke.

Marianne Rokne ble norsk toppscorer med ti mål. Hun tok skuddansvar og stod frem som Norges mest markante spiller.

Danmark og Kina deltar også i firenasjonersturneringen i Norge. Danmark slo lørdag Kina 43-21. Søndag møtes Norge og Danmark i turneringens siste kamp.

Norge slo tidligere i uken Kina i Bodø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere