RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håndballgutta fikk «Årets lag»-prisen etter VM-sølvet


SØLVFFEST: På banketten etter VM-sølvet forrige vinter så Sander Sagosen at Joakim Hykkerud drakk champagne rett fra flaska.
SØLVFFEST: På banketten etter VM-sølvet forrige vinter så Sander Sagosen at Joakim Hykkerud drakk champagne rett fra flaska. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Håndballguttas VM-sølv mot Frankrike i januar 2017 gikk ikke ubemerket hen. Lørdag vant de prisen som «Årets lag» under Idrettsgallaen 2018.

Håndballgutta gjorde det få hadde drømt om da de spilte seg til VM-finale mot Frankrike. Håndballgutta tapte finalen 26-33, men kunne likevel glede seg over å ha tatt Norges første mesterskapsmedalje på herresiden noensinne.

Når EM i Kroatia starter senere denne måneden, er Norge blant medaljehåpene. Lørdag ble laget hedret på Hamar.

– Jeg vil takke alle som har gjort og gjør det mulig at vi skal prestere sammen, sa landslagssjef Christian Berge fra Paris.

Landslagsgutta spiller firenasjonersturnering i Frankrike denne helgen, og slo Danmark 27-25 tidligere lørdag.

– Jeg vil takke de gutta som er her. Det er utrolig at vi faktisk får en sånn pris. For ti år siden satt vi på tribunen på rad 577 og var der som gjester, og hadde en drøm om å være der som alle de andre flotte idrettsutøverne. Nå har vi fått det. Tusen takk, gutta. Suverent, sa landslagskaptein Bjarte Myrhol og så mot lagkameratene.

Håndballandslaget menn, håndballandslaget kvinner, stafettlaget langrenn kvinner, stafettlaget langrenn menn og stafettlaget orientering menn var de nominerte til prisen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere