RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håndballpresidenten: - Det kan synes som treg respons

SENDT SVAR: Håndballpresident Karl-Arne Johannessen har sendt Thea et midlertidig svar.
SENDT SVAR: Håndballpresident Karl-Arne Johannessen har sendt Thea et midlertidig svar. Foto: Vidar Ruud (Montasje NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Men Karl-Arne Johannessen lover å gi Thea Andresen et ordentlig svar innen får dager.

Tidligere denne uken sendte Thea Andresen brev til håndballpresident Karl-Arne Johannessen for å fortelle hva hun synes om at hun er utestengt fra å spille kamper for laget hun har spilt på de siste seks årene.

Torsdag skrev Nettavisen et lederinnlegg hvor man lurte på hvor responsen fra håndballpresidenten ble av, og at det var på tide at han kom på banen i saken.

LES OGSÅ:Feigt og unnvikende av Håndballpresidenten.

Vil ha bakgrunnsinfo
Torsdag sendte Johannessen et midlertidig svar til Thea, hvor han forklarer hvorfor han ikke har svart henne tidligere.

LES OGSÅ:Theas brev til Håndballpresidenten.

BREVET: Her er brevet Thea Andresen har sendt håndballpresidenten.

«Jeg forsøker å alltid gi et første svar på slike henvendelser senest innen 3 dager. Det kan synes som treg respons, men ettersom mitt presidentverv er et frivillig verv ved siden av en meget travle jobb, lykkes jeg ikke alltid med å komme under «tredagersfristen», skriver Johannessen.

Videre skriver Johannessen at han har videresendt brevet fra Thea til administrasjonen i forbundet, slik at de kan gi ham en god bakgrunnsinformasjon rundt sakens kjerne.

«Jeg kom hjem i går kveld klokken 23.30 og har fått med meg at denne saken har vært omtalt i media. Men jeg har også som ufravikelig prinsipp at jeg aldri svarer før jeg har sjekket fakta i en sak. Spesielt når saken synes å gå to år tilbake i tid, slik jeg oppfatter det i Thea sitt tilfelle, ønsker jeg å vite helheten».

Svarer senest mandag
Han skriver videre at han lover å gi Thea et svar, og at hun senest vil få det førstkommende mandag.

«Jeg skal svare så snart jeg synes jeg har fått belyst spørsmålet ditt på en måte som gjør at jeg gir Thea et riktig svar ut fra min rolle i NHF (Norges Håndballforbund). Det er så mye håndballmøter frem til helgen, så det er ikke sikkert jeg får svart henne før mandag. Håper det går bra», avslutter Johannessen i sitt brev til Thea.

Johannessen skriver i en e-post til Nettavisen at han er opptatt av å belyse ting i et helhetlig perspektiv, at han alltid respekterer de spilleregler de har i sin organisasjon, og at han må kunne stå inne for det han sier, skriver han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere