Håper på fulle hus mot Sverige

Foto: Heiko Junge/SCANPIX

Håvard Tvedten håper det norske publikum kjenner sin besøkelsestid når Norge tar imot Sverige til siste gjennomkjøring før EM.

– Det blir gøy å spille i Spektrum. Vi har som regel spilt hjemmekampene i Drammenshallen og det blir liksom ikke helt det samme. Nå håper vi på fulle hus og stor stemning på lørdag. Det hadde vært moro å slå Sverige en gang til før EM, og med publikum i ryggen, sa Håvard Tvedten til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Håndballgutta hadde invitert pressen til et noe utradisjonelt pressemøte på trikken i Oslo torsdag ettermiddag. En nybakt pappa viste seg å være i strålende humør der trikken smøg seg fram i trafikken.

Ingen A-ha?
Kirsten Birkeland i Norges Håndballforbund opplyser at det er forhåndssolgt 4.900 billetter til kampen mot Sverige i Oslo Spektrum lørdag klokken 16.15. Det betyr at det fortsatt er plass til 1.500 mennesker i håndballguttas aller siste oppkjøringskamp mot EM i Østerrike, som starter 19. januar.

– Det er vi veldig godt fornøyd med, for Oslo Spektrum er vanskelig å fylle, men vi håper og tror at vi får et fullsatt Spektrum på lørdag, sa Birkeland til ANB.

– Har du gjort god nok markedsføring, da, Kirsten? Har du noe underholdning av noe slag? Har du sørget for hente inn A-ha til pausemusikk eller noe sånt? prøvde Tvedten seg.

Birkeland avviste at A-ha gjør gjesteopptreden på lørdag, men håper at håndballgutta er underholding nok. Oppkjøringen så langt har vært positiv – både resultat- og interessemessig.

Durabelig nabooppgjør
Norge slo som kjent Sverige i en oppkjøringskamp i Sverige for to uker siden (24-20), og Tvedten tipper Staffan Olssons mannskap er revansjesugne på lørdag.

– Det både tror og håper jeg at de er. De likte nok ikke å tape på hjemmebane og det er jo et skikkelig nabooppgjør. Det er alltid morsomt med slike kamper og jeg håper som sagt at vi slår de en gang til før mesterskapet – aller helst med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen, sa Spania-proffen med et smil. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag