Gå til sidens hovedinnhold

Haslum tilbake på tabelltoppen

Haslum fulgte opp triumfen i cupfinalen med å slå serieleder Sandefjord i årets første seriekamp. Dermed overtok de tetplassen i Gildeserien.

HASLUM - SANDEFJORD 31-27: Et par overraskende tap mot Fyllingen og Kristiansand gjorde at Haslum måtte se Sandefjord gå forbi dem på tabellen og overta serieledelsen.

Derfor var det et heltent Haslum-lag som gikk på banen i Nadderudhallen for å ta tilbake tabelltoppen.

- Jeg var veldig spent etter det vi presterte i NM-finalen. Om vi kunne klare å prestere etter det vi har vært gjennom. Vi er ikke vant til å spille slike kamper så tett etter hverandre. Men jeg synes vi klarte det bra i dag, sier Haslum-trener Pål Oldrup Jensen til TV 2 Nettavisen.

Larsson toppscorer
Og anført av Steven Larsson så klarte de det også. Sandefjord ble sendt hjem til Vestfold med 27-31 i bagen.

Svensken ble toppscorer med åtte mål for hjemmelaget.

- Erlend Mamelund og Steven Larsson var gode i dag. Det er egentlig mange som gjør det bra, men de to bidrar spesielt, sier Oldrup Jensen.

Haslum hvilte altså ikke lenge på laurbærene etter cuptriumfen 30. desember. Nå jakter de på sitt første seriemesterskap også.

- Vi håper vi kan være med helt inn. Vi får kanskje det første svaret på det mot Drammen på søndag. Får vi med ett poeng eller to der, så tror jeg vi kan være med helt inn, sier Haslum-treneren.

Runar-seier mot DHK
I kveldens øvrige kamper ble det seirer for Runar og Fet. Henholdsvis over Drammen og Stavanger.

Geir Daniel Larsen scoret sju ganger, mens Raymond Phillip Hansen og Geir Erlandsen scoret seks mål hver for Runar. Svein Erik Bjerkrheim ble toppscorer for DHK med sju scoringer.

Thomas Skoglund ble toppscorer for Fet mot Stavanger med åtte mål. Morten Brekke Larsen scoret seks ganger for Stavanger.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut