*Nettavisen* Sport.

Hedin-erstatter på plass innen en uke

FERDIG: Robert Hedin er ferdig som landslagstrener. Hans erstatter blir presentert innen en uke. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Glenn Solberg er blant kandidatene.

Norges Håndballforbund ønsker en snarlig avklaring rundt hvem som leder herrelandslaget i sommerens VM-kvalifiseringskamper mot Østerrike.

Robert Hedin forlot sin stilling onsdag, og arbeidet med å finne svenskens arvtaker er allerede i gang.

- Vi skal ha på plass et nytt team innen en uke. Det skal lede laget vårt til og med Østerrike-kampene, sier generalsekretær Erik Langerud i NHF til NTB.

- Men det er viktig å understreke at selv om dette blir et kortsiktig team, er det ingen nødløsning. De må ta på seg forventningene som følger med å lede et norsk landslag, legger han til.

Solberg kandidat

Glenn Solberg ble nylig hentet inn som assistent for Hedin. Den tidligere landslagsspilleren er blant kandidatene til å overta sjefsjobben i landslaget.

- Det kan være én løsning, men det kan også finnes andre løsninger, sier Langerud.

- Jeg legger til grunn at alle de andre som er i ledelsen nå, skal være der videre. De (Solberg & co.) er definitivt ønsket med videre fra vår side.

- Ting skjer fort. For øyeblikket har vi ingen løsning klar, legger Langerud til.

Norge møter Østerrike til dobbeltkamp i VM-kvalifiseringen og spiller først borte (7.-8. juni) og deretter hjemme (14.-15. juni). (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag