*Nettavisen* Sport.

Her er vårt nye håndballmagasin

Foto: Morten Holm / SCANPIX

Visste du at Eivind Ellingsen scoret mest i første serierunde? Eller at Linn Sulland fikk sesongens første røde kort? Dette er bare noe av det du kan finne i TV 2 Nettavisens nye håndballmagasin.

16.09.04 12:36

I helgen startet håndballsesongen igjen og samtidig lanserte TV 2 Nettavisen et nytt håndballmagasin.

Denne sesongen skal vi følge både herrene og damene tett hver eneste serierunde.

Fikk du forresten med deg at Eivind Ellingsen scoret ti mål for Sandefjord mot Haslum i den første serierunden? Sammen med Stords Mathias Söder var han den mestscorende spilleren i åpningsrunden for herrer.

For damer var det Bjørnars Charlotte Askeland som var ivrigst i scoringsprotokollen med elleve nettkjenninger.

Nå kan du til enhver tid se hvem som er toppscorer i Gildeserien.

Toppscorerliste herrer

Toppscorerliste damer

NTG/Stabæks Linn Sulland ble den første som fikk se det røde kortet direkte i bærumsjentenes kamp mot Larvik.

Mens Kragerøs Boye Pedersen fikk med seg både advarsel og tre tominuttere før han måtte forlate banen for godt mot Fyllingen.

Utvisningsliste herrer

Utvisningsliste damer

Du vil også finne alle fakta fra hver eneste kamp, kort tid etter kampslutt. Hver eneste utvisning og scoring blir å finne.

Terminliste herrer

Terminliste damer

Har du en favorittspiller eller et favorittlag, vil du kunne finne alt du trenger å vite i håndballmagasinet vårt. Hvis for eksempel Katja Nyberg og Larvik er dine favoritter, kan du hele tiden følge med på hvor mange mål hun har scoret, hvor mange av dem på straffekast og hvor mange utvisninger hun har fått. Du kan også se hva hun gjorde i hver kamp. Du kan også finne terminliste og spillerstall for Larvik.

Katja Nyberg

Larvik

Vi håper det nye håndballmagasinet vårt kan lette hverdagen for deg som er håndballinteressert. Vi vil i tillegg til å følge de hjemlige seriene, ha jevnlige oppdateringer på hva som skjer med de norske proffene i Tyskland og Spania.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.