RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herrene vil lære av damene

Foto: Morten F. Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
De norske håndballherrene fikk det enkelt i tirsdagens treningskamp mot Færøyene. Nå vil landslagssjef Gunnar Pettersen lære kontringsspill av damene før VM i Tunisia.

Gunnar Pettersens VM-håp banket Færøyene 36-23 i tirsdagens vennskapskamp. Norge ledet 22-14 ved pause, og kampen endte med 13-målsseier foran 307 tilskuere i Rykkinhallen.

Geir Oustorp ble toppscorer for de norske håndballherrene med ni mål, mens Bård Nordhagen satte inn seks fulltreffere. Fredrik Dyve og Bjarte Myrhol scoret begge fem mål hver.

Gunnar Pettersen brukte kun hjemlige spillere i tirsdagens oppgjør, som var den første av to testkamper mot Færøyene før VM-sluttspillet som starter i Tunisia 23. januar.

Vil lære av jentene
Etter kampen la Pettersen ikke skjul på at han var imponert over kvinnenes fremragende kontringsspill i det nylig avsluttede EM-sluttspillet i Ungarn.

- Vi ser på damene både på den ene og den andre måten, lo Pettersen til TV 2-sporten etter kampen, før han ble litt mer alvorlig:

- Måten de kontrer på, er jo helt perfekt, fortsatte han, og fikk støtte av landslagsspiller Fredrik Dyve.

- Vi har jo fått beskjed fra Gunnar om å lære litt av dem. Og da må vi jo gjøre det, det er mye bra kontringsspill vi kan lære av dem, sa Dyve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere