RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen Tonje i VM

Foto: Rune Feldt-Rasmussen (SCANPIX)
Norge får ikke brukt sin mest rutinerte spiller under håndball-VM i Brasil.

Tonje Larsen har lenge slitt med smerter i høyre kne, og undersøkelser viser at det dreier seg om såkalt «jumpers knee».

I det siste har Larsen nesten ikke trent, men bare spilt kamper og da hovedsakelig i forsvar.

Tirsdag kveld kom så den endelige avklaringen på at Larsen ikke blir med det norske damelandslaget til VM i Brasil i desember.

- Det er kjedelig å ikke kunne trene og spille for fullt og jeg skulle gjerne vært med til Brasil. Men dersom jeg ønsker å spille en sesong for Larvik så blir opp til ni kamper på fjorten dager for mye, sier Tonje Larsen til Larvik HKs hjemmeside.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson hadde i det lengste håpet at Larsen kunne bli med, men skjønner godt at Larsen blir hjemme.

- Både lagledelsen og helseteamet har full forståelse for denne avgjørelsen. Vi ønsker henne det beste for opptreningen og håper hun kommer sterkere tilbake på nyåret, sier Hergerisson til handball.no.

Tonje Larsen skal prioritere rehabilitering og opptrening i VM-perioden for å stå best mulig rustet til å gjennomføre vårsesongen med Larvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere