RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Interessert i fire landslags-spillere

Sist oppdatert:
Gjerpen har meldt sin interesse for fire norske landslagsspillere i håndball.

Gjerpen håper å spise kirsebær med de aller beste lagene om 2-3 år, og satser offensivt. Den siste uka har klubben signalisert sin interesse for hele fire norske landslagsspillere - Gro Hammerseng, Katja Nyberg, Kristine Lunde og Katrine Lunde.

- Vi har fått signaler fra noen av våre samarbeidspartnere om at hvis vi er offensive, så vil de også være offensive, sier daglig leder Harald Andersen til TV 2 Nettavisen.

Klubben kan derfor lokke med toppkontrakter som kan matche det aller meste andre norske klubber kan tilby.

- Men hvorfor skal spillerne velge dere, og ikke for eksempel Larvik?

- I 2007 vil Skiens-hallen stå klar. Da vil den være pusset opp, og det vil være nytt svømmeanlegg, skole, restauranter og aula i området. Da vil vi være to år foran Larvik med ny arena. I tillegg har vi verdens beste trenerteam (i Knut Ole Joa, Leif Gautestad og Rune Teigen), sier Andersen.

- Men er det reelt å tro at disse spillerne vil velge dere?

- Ønsket er reelt, og det er ikke umulig. De kommer kanskje ikke allerede til neste sesong, men kanskje noen av dem kan være på plass til 2007, sier Gjerpen-lederen videre.

- Jeg har spøkt med at Larvik kunne få Katja, så kunne vi få Gro, så kunne vi spleise på hus på Langangen, legger han til.

Han vil ikke si noe om hva som er sagt i kontakten med Gro Hammerseng, men mener at det at landslagsaktuelle Lene Tønnesen har valgt Gjerpen, og at klubben ønsker å forsterke med flere stjerner, vitner om en bevisst satsing.

- Men dette betyr jo at budsjettet, som nå er på tre millioner, må økes ganske radikalt, innrømmer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere