*Nettavisen* Sport.

Irritert Hergeirsson etter Spania-seier

RASTE: Landslagssjef Thorir Hergeirsson. Foto: Hendrik Schmidt (AP / NTB scanpix)

Thorir Hergeirsson freste mot VM-opplegget etter seieren mot Spania. – Helt håpløst, sa han om arrangøren som gir Russland mer hvile og ro før kvartfinalen.

12.12.17 08:55

Det var på den offisielle pressekonferansen islendingen luftet ut litt av sin frustrasjon.

Han mener at det er urettferdig at Russland får ligge i fred i Magdeburg. Norge må forflytte seg halvannen time i buss fra Leipzig, sjekke inn på nytt hotell og orientere seg på nytt sted før onsdagens kvartfinale.

- Det er helt håpløst av arrangøren, og slik har det vært hele uka, sa Hergeirsson.

Han har flere ganger uttrykt irritasjon om organiseringen og opplegget for lagene de siste dagen.

- Nisser, sa Hergeirsson om arrangøren til NTB scanpix etter pressekonferansen.

Norge er altså klar for kvartfinale i håndball-VM, og det ble klart etter at Spania ble slått i Leipzig. Norge møter Russland i neste runde.

I kampen mot Spania scoret Nora Mørk scoret elleve mål, men landslagssjef Thorir Hergeirsson valgte likevel å snakke ned stjernen etter kampen.

- Også har hun seks feilpasninger. Jeg er veldig fornøyd med Nora og fornøyd med laget, men vi begynner å spille litt risikospill alt for tidlig i kampen. Det fikk vi tatt i pausen. Nora er en god spiller som vi absolutt vil ha på laget, det er ingen tvil om det. Vi vil ha henne på vårt lag, men vi må få henne litt ned, noen ganger, sier treneren til TV 2.

Det fikk Gro Hammerseng-Edin til å reagere:

- Jeg synes det er ufortjent. Hun fortjener masse skryt. Hun har kanskje litt overtenning i dag, men hun går soleklart i pluss. Jeg tror kanskje han snakker henne litt ned, fordi han er redd for at vi andre skal ta helt av, sa den tidligere landslagsspilleren. Les mer om det her.

Høydepunkter fra kampen. Bilder fra TV2. Se hele VM gratis på Sumo.

Reaksjoner etter kampen. Bilder fra TV2. Se hele VM gratis på Sumo.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag