*Nettavisen* Sport.

Jensen kan bli nektet EM

Johnny Jensen er på vei tilbake fra skade, men frykter at Flensburg Handewitt vil nekte ham å spille håndball-EM i Sveits.

Jensen strakk et leddbånd i kneet i midten av desember, men er tilbake i trening og deltar på landslagets samling i Drammen. Landslaget forbereder seg til EM i Sveits, som starter 26. januar.

Men selv om Jensen er tilbake i trening, får han ikke spille kamper ennå. Ikke før Flensburg Handewitt mener at han er frisk nok.

- Jeg kan ikke spille noen kamper før jeg har fått beskjed fra Tyskland om at det er greit. Det har mye med forsikring å gjøre. Det er alltid en krangel om hvem som skal betale hvem. Det er tross alt Flensburg som er arbeidsgiveren min, sier Jensen til TV 2.

Mens Jensen velger å overlate diskusjonen til klubb- og landslagslederne, er landslagssjef Gunnar Pettersen optimistisk. Han tror ikke tyskerne kommer til å nekte Jensen å delta for Norge i Sveits.

- Hvis han blir friskmeldt av våre trenere, kan jeg ikke skjønne annet enn at han skal bli det fra Flensburgs side også. Det er et mesterskap som er viktig for Johnny personlig å være med i. Jeg kan ikke skjønne hvis noen klubbledere vil holde igjen det. Det er meningsløst i forhold til en spiller, sier Pettersen til TV 2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.