RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jublet for semifinale

Foto: Morten Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Larvik er klare for semifinale i cupvinnercupen etter at de lørdag slo russiske Dinamo Volgograd. - Nå spiller det ingen rolle hvem vi møter, sa en fornøyd Larviktrener etter kampen.

LARVIK - DINAMO VOLGOGRAD 36-29: Larvik hadde et meget godt utganspunkt i returoppgjøret mot Dinamo Volgograd lørdag. I første kamp ble det tap for vestfoldlaget (27-28) etter at de dominerte store deler av kampen.

Kontrollerte
På hjemmebane i Bergslihallen var Larvik suverene, og festet grepet om kampen tidlig i første omgang. Larvikjentene utnyttet kontringsmulighetene til fulle og til pause var stillingen 21-15. Avtroppende trener Ole Gustav Gjekstad var spesielt godt fornøyd med keeper Lene Rantala, Katja Nyberg og Heidi Flaatnes.

- Lene stod som en vegg i begynnelsen av annen omgang, og gjorde alt i alt en sterk kamp, sier Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Nettavisen.


Viktig forsterkning
Ti minutter ut i annen omgang hadde Larvik sikret seg en timålsledelse, og til tross for at russerne bet fra seg mot slutten av kampen vant Larvik til slutt komfortabelt 36-29. Katja Nyberg ble toppscorer med 12 mål.

- Etter at vi skaffet oss en timålsledelse, roet vi oss ned litt og sikret semifinaleplassen, sier en fornøyd Gjekstad.

Karoline Dyhre Breivang skrev under for vestfoldklubben i pausen.

- Hun blir en viktig forsterkning for laget nå som Katja Nyberg forsvinner. Vi trenger en spiller som er såpass sterk i forsvar som Karoline er, avslutter Gjekstad.

Det er foreløpig ikke klart hvem Larvik møter i semifinalen. Søndag spiller Tertnes for videre avansement i cupvinnercupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere