RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kalasseier til Larvik

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Sist oppdatert:
Larvik fortsetter marsjen mot seriegullet. Søndag ble Gjerpen feid av banen med 49-19 i Bergslihallen. -Vi har alt i egne hender, sier Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Nettavisen.

LARVIK – GJERPEN 49-19: - Vi traff godt med alt vi gjorde i dag og spilte fremfor alt god angrepshåndball, sier Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Roser kollektivet
Katja Nyberg ble toppscorer for Larvik med ni fulltreffere og også kåret til banens beste spiller, men Gjekstad vil ikke fremheve noen enkeltspillere etter å ha feid Gjerpen av banen med 30 mål.

- I dag spilte alle våre spillere bra, og da ble det vanskelig for Gjerpen, sier Larvik-treneren.

Tett i toppen
Men det var ikke bare Larvik som vant med kalassifre søndag. Også Byåsen, Vestfold-lagets argeste konkurrent i kampen om seriegullet, tok en komfortabel 38-18 seier over Selbu.

Dermed ligger trønderne bare to poeng bak Larvik når det gjenstår sju serierunder. Men Gjekstad er ikke bekymret.

- Vi har alt i egne hender. Vi møter Byåsen hjemme i Bergslihallen den 23. februar og da er planen klar. Vi slår dem hjemme og sikret seriegullet, sier han til TV 2 Nettavisen.

Ellers i kvinnenes eliteserie vant Nordstrand 27-21 over Gjøvik og Vardal, Skjeberg Sarpsborg tapte 25-35 hjemme mot Bjørnar, Våg slo Sola 31-25 på bortebane og Tertnes slo NTG/Stabæk 31-25.

Klikk her for tabeller og kampfakta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere