RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Kan nektes landslagsspill

Sist oppdatert:
Klubbledelsen var ikke fornøyd da Johnny Jensen (35) kom hjem fra EM.

Den tøffe forsvarspilleren fikk ingen varm velkomst da han kom tilbake til den tyske toppklubben SG Flensburg-Handewitt med skadet kne etter EM på hjemmebane for drøye to uker siden.

- De var så absolutt ikke fornøyde med situasjonen. De har mange spillere på skadelisten nå, og det var ikke dette de trengte, sier Jensen til Nettavisen.

- Betaler lønna mi
- Vil de nekte deg landslagsspill etter dette?

- Det er tross alt de som betaler lønna mi, så ja - det kan de. Det er heller ikke umulig at de gjør det. Jeg synes også at hele situasjonen er uheldig, det er kjedelig å gå skadet, men det er sånt som skjer, sier Jensen.

- Gjør du det da – dropper landslaget?

- Jeg har ikke tatt noen avgjørelse på det ennå. Først må jeg snakke med Gunnar (Pettersen, landslagstrener). Familien har også sitt å si.

Mye trening
Den 35 år gamle Sandefjord-gutten sliter med en slitasjeskade i kneet. Han har stått over fire seriekamper for klubben siden hjemkomsten fra EM.

- Jeg håper å være klar igjen lørdag, men vi får se. Jeg har trent veldig mye siden jeg kom hjem: Sykkel, styrke og løping i vann. Jeg merker at jeg trenger tid før jeg er tilbake for fullt.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere