RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud/Scanpix

Kan rekke sommer-OL

Gravide Gro Hammerseng utelukker ikke at hun kan bli med til London.

Det har gått halvannen uke siden det ble kjent at Gro Hammerseng var Gravid og ventet barn sammen med lagvenninen Anja Edin.

I dagens papirutgave av VG forteller Hammerseng om alle de positive reaksjonene hun har fått etter at gravidideten ble kjent.

Hun forteller også om sine planer om å komme tilbake på håndballbanen.

- Jeg er klar på at jeg vil tilbake på håndballbanen. Det kjennes i hvert fall slik nå. Jeg skal ut i noe jeg ikke har erfaring med, men jeg har jo en del lagvenninner som har kommet tilbake. Og jeg tror det er en ok kombinasjon med håndball, fordi du har få timer på jobb. Harde timer, men få timer. Riktig nok innebærer det en del reising, men jså lenge vi snakker om klubblag, tror jeg det skal gå greit å kombinere. Når det gjelder landslaget handler det mye om prioritering og hvordan det tilrettelegges. Men mange andre har kommet tilbake, og det er også planen min, forteller Hammerseng til VG.

Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad er klar på at han ønsker å ha med Hammerseng i en eventuell Mesterliga-finale i mai neste år. Det er håndballspilleren tvilende til at hun klarer, men sikter seg inn til sommer-OL i London.

- Ja, det er urealistisk at jeg skal være i knallform da. Men tiden får vise hvor langt jeg har kommet. Det har jeg ikke peiling på, forteller håndballveteranen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere