RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Kjelling er friskmeldt

Sist oppdatert:
Håndballstjernen stiller likevel mot Østerrike.

Norges kanskje største stjerne på herrelandslaget i håndball, Kristian Kjelling, har slitt med plagsomme bihuler i løpet av VM i Sverige.

Det er en luftveisinfeksjon som er årsaken til at Kjelling har blitt satt på antibiotika lørdag, og har vært sengeliggende de siste dagene.

Mandag var det lenge usikkert om stjernen kom til å spille i skjebnekampen mot Østerrike senere samme kveld.

- Kristian Kjelling har vært sengeliggende siden i går. Han har lett feber og noe redusert form. Han trener derfor ikke morgenøkten. Beslutningen om han er med i troppen tas mandag ettermiddag, skrev teamleder Espen Karlsen på Twitter.

Rundt en time senere kom imidlertid kontrabeskjeden fra Karlsen.

- Kjelling er i bedring. han er feberfri og er med i troppen til dagens kamp, opplyste teamlederen på det samme nettstedet.

Norge startet årets VM med seier over Japan, før det ble en smell mot Ungarn. Derfor er mandagens kamp mot Østerrike svært viktig med tanke på avansement til mellomrunden. Oppgjøret spilles mandag 19.10.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere