RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjelling i samtaler med Drammen

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Landslagsstjernen kan være på vei til gamleklubben.

Kristian Kjelling (28) har gitt uttrykk for at han er på vei bort fra Portland San Antonio. Ryktene skal ha det til at Danmark blir neste stopp for Kjelling, men nå åpner gamleklubben Drammen for at 28-åringen kan være på vei hjem.

- Vi har snakket med Kristian om dette i lang tid, faktisk i over to år, og vi møttes og snakket mer i detalj om en mulig overgang under VM i Kroatia nå nylig. Vi har presentert en pakke for ham som innebærer spill og lønn i tre år hos oss, og vi skal være behjelpelig med en plan for hvordan han skal klare å etablere seg i arbeidslivet i Norge, forteller Svein-Erik Bjerkrheim, daglig leder i DHK til Drammens Tidende.

Bjerkrheim var lagkamerat med Kjelling i Drammen fra 1999 til 2002, men så ble sistnevnte solgt til spanske Ademar Leon for 400 000 kroner.

De to kameratene har hele tiden hatt god kontakt etter at Kjelling forlot Norge, og 28-åringen har aldri lagt skjul på at DHK er den klubben han setter høyest i Norge.

Bjerkrheim innrømmer at Kjelling også snakker med andre klubber, men den daglige lederen er positiv til Drammens sjanser for å hente nordmannen hjem.

- At Kristian er villig til å diskutere så nøye med oss, og at han viste så stor interesse for den sivile delen av pakken, for å kalle det det, viser at han vurderer dette seriøst, mener Bjerkrheim.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere