Kjelling kan miste finale

Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix

Nordmannen sliter med skade.

Først minutter før lørdagens kamp i den danske sluttspillfinalen, vil Aalborg bestemme om Kristian Kjelling kan spille.

Den norske storskytteren har pådratt seg en skade i høyre skulder, og det er høyst usikkert om han blir klar til den første av to finaler mot Kolding i håndballsluttspillet.

- Det kommer vi ikke til å avgjøre før han er i gang med oppvarmingen til kampen. Først da må vi vurdere hvordan smertene i skulderen er, sier Aalborg-trener Nikolaj Jacobsen.

Kjelling fikk en smell i sist helgs semifinale mot Mors-Thy. Skaden er ikke alvorlig, men ifølge fysioterapeut Mads Rytter er det dannet væske som forårsaker ømhet i skulderen.

- Han (Kjelling) betyr veldig mye. Han er en ener og en fantastisk håndballspiller som kan avgjøre kamper på egen hånd. Det Kristian er eksepsjonelt god til er å skaffe mål ut av ingenting i pressede situasjoner, mener Jacobsen.

Også Håvard Tvedten og målvakten Ole Erevik spiller for Aalborg. Fra før mangler laget mangler playmaker Tobias Aren og bakspilleren Martin Larsen til Kolding-kampen.

- Vi er litt i undertall når det gjelder bakspillere. Derfor er vi i full gang med å finne alternative oppstillinger i tilfelle vi må klare oss med tre bakspillere.

- Det blir nok litt vanskelig å spille to ganger 30 minutter i en finale og gå hele veien. Vi må finne ut hvordan vi kan gi dem noen pauser underveis, sier Aalborg-treneren. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.