RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FINALEKLARE: Heidi Løke og Katrine Lunde er klare for sin andre strake mesterligafinale.
FINALEKLARE: Heidi Løke og Katrine Lunde er klare for sin andre strake mesterligafinale. Foto: Aleksandar / Scanpix Djorovic (NTB scanpix)

Klare for mesterligafinalen

Heidi Løke og Katrine Lunde er klare for nok en mesterligafinale.

Heidi Løke, Katrine Lunde og de regjerende mesterne i Györ tok seg lørdag til finalen i mesterligaen i håndball med 29-26-seier over danske Midtjylland.

Midtjylland var langt fra favoritter i lørdagens semifinale, men måtte til slutt bare gi tapt med knepne tre mål etter å ha ligget under med fem mål til pause.

Den første omgangen var det Györ som kontrollerte, men danskene kom mer med mot slutten av oppgjøret. Katrine Lunde i Györ-buret vartet opp med flere gode redninger, som holdt ungarerne i førersetet helt til siste kast.

I tillegg til at Lunde spilte en god kamp for det ungarske stjernelaget, var også Heidi Løke mye involvert i seieren. Hun noterte seg for tre scoringer.

Györ skal spille finale søndag mot vinneren av den andre semifinalen, som spilles mellom Vardar Skopje (Makedonia) og Buducnost Podgorica (Montenegro). Det spilles også bronsekamp søndag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere