RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kurtovic ferdig i Viborg

FERDIG I VIBORG: Amanda Kurtovic har slitt med skader etter hun kom til Viborg. Hun kommer ikke til å forlenge avtalen med den danske klubben.
FERDIG I VIBORG: Amanda Kurtovic har slitt med skader etter hun kom til Viborg. Hun kommer ikke til å forlenge avtalen med den danske klubben. Foto: Javier Soriano (Afp)
- Det har vært frustrerende for meg, sier kantspilleren.

egne hjemmesider bekrefter Viborg at klubben ikke kommer til å forlenge kontrakten med Amanda Kurtovic.

Den norske kantspilleren har hatt trøbbel med skader de siste årene, og Viborg, som i tillegg sliter med svært anstrengt økonomi, tar derfor ingen sjanser.

- Amanda har hatt en vanskelig sesong med skader, så jeg er overbevist over at vi ennå ikke har sett det beste av henne. Men vi er i en periode hvor vi setter tæring etter næring, sier elitesjef Jacob Vestergaard.

22-åringen, som kom fra Larvik i 2012, er frustrert over skadene som har plaget henne de siste årene.

- Det har vært frustrerende for meg at jeg for første gang i min karriere har vært så alvorlig skadet. Derfor har det også vært vanskelig å finne rytmen, men jeg er glad for at jeg tok sjansen. Jeg har lært mye, så jeg er klar for nye utfordringer, sier hun.

Viborg sliter med store økonomiske problemer og så seg nødt til å skjære ned på spillerbudsjettet med 30 prosent i 2014. Det er ventet at klubben, til tross for sportslig suksess, vil miste flere spillere til sommeren.

På et styremøte i slutten av februar besluttet ledelsen at de skulle selge en kontorbygning for å skaffe nok penger til å betale lønn til spillere og trenere.

Kurtovic har tidligere spilt for Sandefjord, Nordstrand, Byåsen og Larvik.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere