*Nettavisen* Sport.

Larsen tok sin 50. tittel

Foto: NTB Scanpix

Lekte seg til seier i sluttspillfinalen.

22.05.13 21:18

Håndballveteranen Tonje Larsen sikret seg sin 50. tittel da Larvik slo Byåsen 34-19 i kvinnenes sluttspillfinale i håndball onsdag.

Seieren var ikke truet selv om Byåsen holdt følge et stykke og ledet ved pause. Sammenlagt vant Larvik-jentene med solide 68-31 etter 34-12 i første kamp på bortebane.

Larsen har vært med på å vinne samtlige 43 titler Larvik har tatt siden 1993/94-sesongen. I 1998/99 spilte hun for Viborg og sikret seg to titler. I tillegg har hun ett OL-gull, ett VM-gull og tre VM-gull.

Larsen har ingen planer om å gi seg, og etter kampen undertegnet hun en ny kontrakt. Det gjorde også stjernekeeper Cecilie Leganger, til stor glede for publikum i Arena Larvik.

Leganger har tidligere sagt at hun ikke ville ta en avgjørelse om sin framtid før sesongen var over. Den siste kampen hadde ikke vært over mange minutter da hun signerte på en forlengelse.

En annen veteran, Sara Breistøl, spilte sin siste kamp for klubben. Hun har vært med på å vinne 35 av Larviks titler i sine 13 sesonger i klubben. Hun endte opp med 395 kamper og 591 mål. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.