RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik bortdømt i Kroatia

Foto: Morten Rakke/Scanpix
Sist oppdatert:
Larvik pådro seg åtte utvisninger i mesterligaoppgjøret mot Podravka.

PODRAVKA – LARVIK 32-27:

Til tross for at de var det toneangivende laget i første omgang, så måtte Larviks håndballjenter til slutt se seg slått av kroatiske Podravka i lørdagens mesterligaoppgjør i håndball.

De ferske norske cupmestrene, som stilte uten en syk Tonje Larsen på banen, ledet en periode med 13-8, men ble så straffet hardt av det tsjekkiske dommerparet.

- Dommerne avgjør
Karoline Dyhre Breivang måtte sette seg på benken to ganger i løpet av omgangens siste fem minutter, mens også Heidi Løke måtte av banen i mellomtiden. Til pause sto det likevel 14-11 til Larvik.

Etter hvilen fortsatte Larvik å pådra seg mange utvisninger – totalt åtte i løpet av kampen - og til slutt endte det hele med komfortable 32-27 til hjemmelaget.

Etter kampen var Larvik-trener Karl Erik Bøhn nådeløs mot dømmingen, og mente det var dette som avgjorde kampen i kroatenes favør.

- Det er ingen tvil om at dommerne avgjør i dag, sa Bøhn til Østlandsposten etter kampslutt.

- Vi får ikke gjort noe med det dessverre. Dette er snakk om kulturforskjeller, og at de er vant med å få det lille ekstra på hjemmebane, fortsatte treneren.

Har fortsatt sjansen
Dermed står Larvik fortsatt med fire poeng i gruppe C, det samme som lørdagens motstander. Innbyrdes ligger imidlertid Larvik foran Podravka med bedre målforskjell.

De regjerende norske seriemesterne har fortsatt gode sjanser til å avansere fra gruppespillet. Neste kamp for vestfoldlaget i Mesterligaen er hjemme mot rumenske C.S Oltchim 11. januar.

Linn-Kristin Riegelhuth ble kampens toppscorer med 13 mål, mens den ungarske landslagsspilleren Anita Bulath ble toppscorer for vertene med 9 fulltreffere.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere