RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik enkelt videre

Sist oppdatert:
Larvik hadde full kontroll på FC København i damenes europacup i håndball. I kvartfinalen kan det bli et helnorsk oppgjør.

LARVIK - FCK 29-24 (16-12):

Larvik hadde små problemer med å slå FCK Handbold hjemme i Larvik søndag. Klubben slo danskene 32-26 i det første oppgjøret i København. Sammenlagt vant Larvik 61-50.

Vigdis Hårsaker ble toppscorer for Vestfoldingene med syv scoringer foran 1200 tilskuere i Larvik.

- Vi møter et bra lag med mange gode spillere. Men våre spillere legger lista høytr for seg selv, sa larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til TV 2.

Spillerne kunne tenke seg en motstander i et sydeuropeisk land, hvor det er mulig å få litt sol på kroppen, men treneren ville heller foretrekke norsk motstand.

- Tertnes passer oss godt. Vi drar gjerne over fjellet, sa Gjekstad.

Han benekter at hevnlysten mot Tertnes tærer ham. Det var bergenserne som forhindret Larvik fra Mesterliga-spill denne sesongen.

- Revansje blir det ikke, sa han.

Tertnes er fra før klar for kvartfinale i cupvinnercupen etter 31-25-seier mot Nis fra Serbia og Montenegro på lørdag. Kampen var den siste i Mesterligaens gruppespill for Tertnes. De ble nummer tre og kvalifiserte seg dermed direkte til kvartfinale i cupvinnercupen

Kvartfinalemotstandere trekkes tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere