RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik fikk ønskemotstanderen

FORNØYDE: Larvik fikk ønskemotstanderen i semifinalen av Champions League.
FORNØYDE: Larvik fikk ønskemotstanderen i semifinalen av Champions League. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ønsket seg russisk motstand og fikk det.

Mesterligaens semifinaler i håndball ble trukket tirsdag. Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad håpet på russiske Dinamo-Sinara på forhånd – og slik ble det.

- Jeg synes det var en bra trekning. Det er klart alle lag er vanskelige, men det var som jeg ønsket meg. Uten at det er voldsomt velbegrunnet. Vi har god historikk mot dem og det er et lag som kan passe oss bra, sier Gjekstad til NTB.

Forrige gang Larvik møtte det russiske laget i 12/13-sesongen, var de knusende overlegne. Da endte det med to seirer og en margin på hele 26 mål.

I den andre semifinalen møtes Vardar og Buducnost. På papiret to lag som begge er bedre en Larviks motstander.

Passer bra
Begge semifinalene spilles Budapest 9. mai og kalles Final4-sluttspillet. Finalen spilles dagen etter samme sted. Det betyr vinn eller forsvinn uten muligheter for å hente igjen noe i en eventuell returkamp.

- Jeg tror det er en turneringsform som passer oss bra, så det er jeg ikke redd for. Det er selvfølgelig litt annerledes, men mange er vant til dette fra mesterskap, mener Gjekstad.

Larvik-treneren advarer i hovedsak mot to spillere på Dinamo-laget. Det er høyreback Anna Kochetova som har scoret hele 86 mål til nå i mesterligaen. Den andre er venstreback Olga Akopian.

- Akopian har kanskje vært deres beste spiller. De har mange gode spillere. De spiller russisk, og det kjenner vi godt til, hevder Gjekstad.

Håper på trofé
I en eventuell finale er det Buducnost som virker skumlest, forteller Gjekstad.

- De har kanskje vært det mest stabile laget sammen med oss. Det er nok det laget som har sett best ut så langt. Vardar har spilt seg opp den siste tiden, så det er vanskelig å si. Det er én kamp og man må treffe med dagen.

- Vi håper det skal bli god stemning i Budapest, og vi skal gjøre det vi kan for å forberede oss og legge ting til rette. Og forhåpentligvis står vi med et nytt trofé i hånden på søndag, avslutter Larvik-treneren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere