RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . (Scanpix)

Larvik frykter «ulven» kommer

Sist oppdatert:
Gjerpen går alltid tøft ut før de skal møte Larvik. LHK-trener Karl-Erik Bøhn frykter de en gang skal klare det.

Gjerpen har tatt mål av seg å skyte Larvik ned fra tronen i norsk kvinnehåndball.

Frykter at ulven kommer
Gang etter gang har skiensjentene gått tøft ut i lokalpressen og sagt at nå er tiden kommet, men hver gang har de kommet til kort med sin «tornadohåndball».

- Det har vært mye ulv, men før eller siden så kommer den ulven, og den kan så absolutt komme i kveld, sier Larvik-trener Karl-Erik Bøhn til Nettavisen.

Han er overbevist om at Larvik fortsatt er et langt bedre lag enn Gjerpen, men innrømmer at han langt fra er sikker foran kveldens semifinale i cupen.

- I enkeltkamper har Gjerpen såpass høy kapasitet at de kan slå hvem som helst, men over flere kamper er vi fortsatt bedre, sier han.

Kan vinne Champions League
Larvik-treneren mener jentene hans har tatt et steg videre fra forrige sesong. Han tror også det er viktig å vinne kveldens kamp med tanke på Champions League over nyttår.

- Hvis vi vinner i kveld så tror jeg at vi er i den situasjonen at vi kan gjøre det bra i Champions League. Vi kan ikke begynne å ryke i semifinaler i cupen og mot Byåsen borte. Da vil vi fort bli usikre på oss selv. Jeg føler at vi er bedre enn vi var forrige sesong og da var vi svært nær både Viborg og Krim som var i finalen i Champions League. Vi er i verdenseliten nå og vi er gode nok til å gå hele veien hvis alt klaffer, sier Bøhn.

I den andre semifinalen møtes Byåsen og Levanger. De to trøndernaboene møttes også i serien på søndag. Da vant Byåsen 23-19 i Steinkjerhallen.

Se Gjerpen - Larvik direkte på web-TV fra klokken 19.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere