RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik går for cupfinale-seier

Foto: Morten Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
HAUKELANDSHALLEN (TV 2 Nettavisen): Larvik satser på å gå til topps både i serie og cup denne sesongen. Onsdag sikret Larvik-jentene seg semifinaleplass i cupen.

TERTNES - LARVIK 19-28: Da Tertnes vant 32-20 over Larvik i vår, satte de Ole Gustav Gjekstads jenter utenfor Champions League denne sesongen. Onsdag kveld var larvikjentene tilbake i Bergen for første gang siden fadesekampen.

Og fikk sin etterlengtede revansje.

- Vi styrer mye av kampen i kveld. Og tar oss helt fortjent til semifinalen, hvor vi møter Gjerpen. Målet vårt er helt klart å komme oss til finalen, og gå til topps, sier Larviks assistenttrener Karl Erik Bøhn til TV 2 Nettavisen like etter kampslutt i Haukelandshallen.

Ikke helt fornøyd
Han er likevel ikke helt fornøyd med spillernes innsats tross 28-19-seier.

- Vi spilte i perioder litt ujevnt, men har god kontroll før pause. Vi leder 14-6, og skal enkelt vinne denne kampen. Men i andreomgang kommer Tertnes tilbake og er bare fire mål bak oss. Dette skyldes litt for dårlig forsvarsspill fra våres side, sier han.

- Men Tertnes skal ha honnør for at de aldri gir seg. Det er et veldig godt lag, som alltid gir oss tøff motstand, sier han.

Toppscorer i perlehumør
Linn-Kristin Riegelhuth ble Larviks toppscorer med 11 mål i kampen. Hun strålte som en sol etter kampen.

- Nå går vi for finalen. Tertnes var første hinder. De er alltid utfordrene å møte, men nå er den jobben gjort, gliser hun til TV 2 Nettavisen.

- Selv er jeg fornøyd med å score så mye som jeg gjorde i dag. Det er som vanlig kjempegøy, selv om dette var en lagseier.

Utsatt kamp
Kvartfinale kampen var utsatt til onsdag på grunn av streiken blant flygelederne i slutten av september.

Terese Pedersen var Tertnes beste spiller med flere gode redninger i kampen.

- Hun spilte en strålende kamp, og var hovedårsaken til at Tertnes i perioder kom tilbake i kampen, mener Larviks assistenttrener Bøhn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere