RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik jakter på EM-helter

Sist oppdatert:
Larvik har gitt beskjed til Byåsen om at de ønsker fire av klubbens spillere - blant annet Kjersti Beck og Gøril Snorroeggen.

I tillegg ønsker også Larvik å hente Kari Aalvik og Marthe Florholmen fra Byåsen.

- Det er flere av våre spillere som er ferdige med sin kontrakter etter denne sesongen. Derfor ønsker vi nye spillere klare så snart som mulig. Men vi må ta dette i riktig rekkefølge. Vi skal først avklare med våre egne spillere før vi eventuelt fyller hullene, men det er viktig å vise interesse, sier Larvik-leder Bjørn Erik Hansen til Adresseavisen.

Byåsen bekrefter at de har mottatt brev fra Larvik, men vil på sin side gjøre det helt klart at firerbanden skal bli i Byåsen. Og Byåsen vil gjerne hente Larviks gulljente Vigdis Hårsaker til Trondheim.

- Alle klubber ønsker seg en Vigdis Hårsaker på laget. Vi vil strekke oss langt for å beholde henne, og mener vi kan matche alle tilbud, både sportslig og økonomisk. Men vi er ikke trøndere, og akkurat den biten får vi ikke gjort noe med, sier Hansen.

Også andre klubber har kastet seg inn i jakten på Byåsen-spillerne. Mandag ble det kjent at Leipzig vil ha Beck, og fra før er danske Viborg på knærne etter Norges nye keeperyndling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere