RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik-keeperen fikk skudd i ansiktet: - Det verste jeg har opplevd


SLÅTT UT x 2: Skuddet fra Romanias største stjerne sendte Danmark-målvakt Sandra Toft rett i gulvet. Seinere ble også de danske VM-vertene slått etter ekstraomganger og er ute av turneringen.
SLÅTT UT x 2: Skuddet fra Romanias største stjerne sendte Danmark-målvakt Sandra Toft rett i gulvet. Seinere ble også de danske VM-vertene slått etter ekstraomganger og er ute av turneringen. Foto: Jan Christensen (FrontzoneSport via Getty Images)
Sist oppdatert:
Utslått og mørbanket etter VM-exit.

Alt ble svart for Larvik- og Danmark-målvakt Sandra Toft da hun ble truffet av et skudd fra rumenske Cristina Neagu under VM-kvartfinalen onsdag.

- Jeg følte at alt ble svart. Jeg rakk ikke å reagere før ballen traff meg. Det er nok det verste jeg har opplevd med tanke på å bli truffet i hodet. Og jeg har fått tross alt fått en del smeller, sa hun.

Situasjonen så alvorlig ut da Toft ble liggende nede og vri seg i smerte. Også Neagu var bekymret for den danske håndballyndlingen.

- Jeg ville aldri ha gjort det med vilje, men det er håndball. Jeg var borte hos henne med en gang, men jeg tror ikke hun hørte noe på grunn av smertene, sa Neagu.

Danmark tapte VM-kvartfinalen mot Romania etter ekstraomganger. Etter kampen var skuffelsen verre enn smertene for Toft.

- Akkurat nå er jeg bare skuffet. Det er nok den største skuffelsen jeg har opplevd. En semifinale var drømmen, sa hun.

Norge møter Neagu og Romania i semifinalen fredag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere