*Nettavisen* Sport.

Larvik måtte slite

Foto: AP/Scanpix

Gjestene fra Kroatia ga de regjerende mesterne kamp i lørdagens Champions League-kamp.

08.10.11 20:20

LARVIK - PODRAVKA 37-25:

Sesongens første hjemmekamp i Champions League for Larvik gikk av stabelen på lørdag.

Podravka fra Kroatia var motstanderen, og de ga Larvik en tøff kamp. Podravka hang lenge med og ledet store deler av førsteomgangen. I annenomgang fikk imidlertid Larvik kontroll, og de siste ti minuttene var hjemmelaget helt overlegne.

Dermed ble det storseier til de regjerende mesterne.

- Det var utrolig deilig. Vi hadde ikke kontroll i alle faser i førsteomgang, så det var veldig deilig å få løftet det i annenomgang, sier Linn-Kristin Riegelhuth til TV2 etter kampen.

- De ble slitne
Ved pausen ledet Larvik bare med ett mål.

I annenomgang viste Larvik seg fra en bedre side, spesielt siste halvdel av omgangen. Hjemmelaget opparbeidet seg en femmålsledelse, og de siste ti minuttene var Larvik helt overlegne og scoret ni mål, mens Podravka ikke scoret noen.

- Jeg tror de ble mer slitne enn oss. Jeg syns spillerne holder seg godt. I annenomgang får vi opp forsvarsintensiteten og er mye bedre over hele fjøla, sier Larvik-trener Olav Gustav Gjekstad til TV2.

- Utrolig deilig
Linn-Kristin Riegelhuth var en sterk bidragsyter til seieren med sine ni mål. Hun mener også det meste var bedre i annenomgang.

- Vi får kontroll i forsvar og får kjørt mer kontringer. Vi får til en del gode angrep også, sier landslagsvingen, som mener at Larvik tok i mer etter pausen.

- Vi kjemper og vil mest, og da vinner vi også. Det var utrolig deilig å vinne denne kampen, smiler Riegelhuth

Dermed står Larvik med en seier og et tap i årets Champions League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.