RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik møter Lunde i mesterligaen

MØTER KEEPER-LUNDE: Larvik skal blant annet spille mot Rostov i mesterligaen. Det er klubben Katrine Lunde har signert for. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
MØTER KEEPER-LUNDE: Larvik skal blant annet spille mot Rostov i mesterligaen. Det er klubben Katrine Lunde har signert for. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Foto: Aleksandar Djorovic (NTB scanpix)
Wien (NTB): Larvik møter Krim Ljubljana og Rostov i mesterligaens gruppespill i håndball. Dermed blir det også et gjensyn med keeper Katrine Lunde.

Hun har meldt overgang til russiske Rostov og blir en nøkkelspiller der. I tillegg skal ytterligere et lag inn i LHKs A-gruppe. Hvem det blir avklares etter en kvalifiseringsfase. Det ser ut som rumenske Baia Mare har store muligheter til å ta den plassen.

Glassverket må også gjennom kvalifiseringsspill for å sikre seg plass. I drammensklubbens pulje er Györ megafavoritter til å ta billetten til gruppespillet.

Glassverket møter Dalfsen fra Nederland i første kvalkamp, før det de fleste tror blir et møte med Györ.

Gruppe B: FTC Budapest, Thüringer, Podravka Vegeta, Fleury.

Gruppe C: Midtjylland, Vardar Skopje, Hypo Niederösterreich, kvalifiseringslag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere