RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik sikret seg stortalent

Foto: Fredrik Varfjell/Scanpix
Sist oppdatert:
1.89 meter høye Krstine Breistøl er klar for klubben.

Kristine Breistøl har vært en ettertraktet spiller i Håndball-Norge denne våren og fredag ble det klart hvor 18-åringen skal spille neste sesong.

Den 1.89 meter høye bakspilleren skal nå på det nærmeste være klar for Larvik. Ifølge Vestfold-klubben er det kun detaljer som gjenstår før avtalen sluttføres.

Breistøl skal ha skrevet under på en toårskontrakt med Norges beste håndballklubb. Flere klubber skal ha vært interessert, men valget var kanskje ikke så vanskelig.

- Vi er glade for å kunne presentere Kristine Breistøl som ny spiller i Larvik. Kristine er et av Norges største talenter, med potensial til å bli en skytter i verdensklasse. Vi har gode tradisjoner i Larvik for å utvikle spillere, og her har vi en spiller som med riktig trening og matching vil kunne bli til stor glede for både Larvik og Norge i årene som kommer, sier trener Ole Gustav Gjekstad.

Breistøl spilte samtlige 26 kamper i 1. divisjon for Bækkelaget denne sesongen og ble klubbens toppscorer med 163 mål.

Selv er 18-åringen, som for øvrig er kusine med Larviks Sara Breistøl, glad for at klubbvalget nå er tatt og hun gleder seg til fortsettelsen.

- Jeg gleder meg til å spille i Larvik fordi det er en veldig god utviklingsarena og en unik mulighet til å trene med- og lære av de beste. Det kommer til å bli noe helt nytt, men jeg ser fram til å ta fatt på de utfordringene som kommer, sier ungjenta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere