RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leganger får Higuita-kjeft

Foto: TV2
Sist oppdatert:
Cecilie Leganger skjelles ut i Danmark etter et mislykket skorpionspark i den danske eliteserien.

Det var i lørdagens oppgjør mot SK Århus at Slagelse-keeperen prøvde å redde et straffekast med en René Higuita-inspirert manøver.

Krumspringet mislyktes totalt, ballen gikk i mål og Leganger ble liggende igjen på parketten. På det tidspunktet ledet Slagelse 4-1.

Reaksjonene lot ikke vente på seg.

- Jeg synes det var fjollete og uprofesjonelt, og mangel på respekt for oss som lag, sier Århus-spiller Karina Bjørn til Dansk TV2.

- Forventer sportsånd
- Jeg kunne forstått det hvis det var sent i kampen, og alt var avgjort. Men dette var tidlig i kampen og ufallet var ikke klart. Man må kunne forvente litt mer sportsånd, raser Bjørn.

Slagelses-formann Bjarne Stenbæk lar seg ikke affisere.

- Dette handler ikke om å være sportslig eller usportslig. Det handler om å finne nye veier for at håndballen skal bli enda bedre og morsommere å se på. Det skal være plass til å eksperimentere, og det skal være plass til å fornye spillet, sier han til tv-kanalen.

Anjas piruetter
- En gang var det Anjas (Andersen) sine piruetter på straffekast og skudd bak ryggen som var det nye, og det er det jo mange spillere som mestrer nå.

På spørsmål om Leganger vil forsøke Higuita-spranget igjen, svarte Stenbæk:

- Jeg vet ikke om Leganger kommer til å gjenta trikset mot Ikast-Bording på onsdag, men det handler jo om å prøve tingene ut så man kan mestre de i topp-oppgjørene.

PS: Slagelse vant til slutt kampen mot Århus med 30-22

Synes du Legangers redningsforsøk lignet på originalen? Se Higuitas opprinnelige skorpionredning på Wembley her (ekstern lenke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere