Leganger ferdig på landslaget

Cecilie Leganger tviler på at hun blir å se i det norske landslagsmålet igjen.

15.03.06 08:00

Helt siden Cecilie Leganger ba om en pause fra landslaget på våren 2004, har spekulasjonene rundt når hun igjen blir å se mellom stengene for Norge gått heftig i håndballmiljø.

Nå er bergensjenten i ferd med å stenge døren for comeback helt.

- Jeg tror min tid på landslaget er over. Håndball er fortsatt veldig gøy, men jeg ser ikke for meg noe comeback der. Egentlig er jeg lei alle spekulasjonene også, sier hun til VG.

Hun ønsker at fokuset skal være på de målvaktene som nå står for Norge og skryter av Katrine Lunde, Kjersti Beck og Terese Pedersen.

Mandag gjorde hun et imponerende comeback i Slagelses mål, bare 14 dager etter at hun ble meniskoperert. En kamp slagelsejentene vant og tilegnet seieren til Anja Andersen.

Leganger vil ikke forsvare Andersens oppførsel, men synes sjefen sin ble vel hardt straffet for opptrinnet mot Aalborg. Nå ser 31-åringen frem til når Andersen er tilbake på benken.

- Vi skal klare oss også uten henne på benken. Mest av alt handler dette om seks kamper i Champions League. I internasjonale kamper vil jo Anja lede oss også neste sesong, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.