*Nettavisen* Sport.

Leganger har bestemt seg

Foto: Liselotte Sabroe/SCANPIX

Er klar for Larvik.

13.07.10 16:15

Verdens beste håndballkeeper har holdt Byåsen og Larvik på pinebenken. Men de fleste signalene hun har sendt ut, har pekt i retning av Larvik.

Og nå er det klart at Cecilie Leganger fortsetter karrieren i Norges suverent beste lag.

- Ja, det stemmer at hun er klar, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til ØP Nett tirsdag.

Dermed har Larvik fått på plass enda en viktig brikke i det som ser ut til å bli et superlag kommende sesong. Cecilie Leganger er nemlig ikke den eneste som har vendt nesa hjemover etter mange år i dansk håndball.

Fra før var det klart at landslagsstjernene Gro Hammerseng, Katja Nyberg og Linn-Kristin Riegelhuth gjør det samme.

- Å se underskriften hennes var stas, og det gir en ro og trygghet. Nå har vi dobling på alle plasser, og jeg gleder meg enormt til å jobbe med dette laget. Cecilie sa at hun gleder seg veldig til å bli en duo med Lene (Rantala), og sa for øvrig at hun setter veldig stor pris på Larvik Håndballklubb. Det gjorde meg rørt å høre tankene hennes om oss som klubb, sier trener Karl Erik Bøhn til Østlands Posten.

- Det er stort for meg å komme tilbake til Norge og å kunne representere Larvik Håndballklubb etter sju år i utlandet. Larvik er en klubb med gode sportslige tradisjoner som jeg har stor respekt for. Jeg gleder meg til å spille for Larvik, sier Leganger selv til klubbens hjemmeside.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.