RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TRENERJOBB: Øystein Havnag er én av to nye trenere i Drammen.
TRENERJOBB: Øystein Havnag er én av to nye trenere i Drammen. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Legender overtar treneransvaret i Drammen

Sist oppdatert:
Tilbake i norsk topphåndball.

Drammen har fått på plass en ny trenerduo i Øystein Havang og Roger Kjendalen. Mandag måtte danske René Hamann-Boeritsh gå av etter en svak sesonginnledning.

- Havang og Kjendalen vil trene laget fra og med onsdag, og de vil lede laget i kamp allerede torsdag mot Kolstad, skriver laget i en pressemelding.

- Øystein Havang og Roger Kjendalen har en merittliste som er viden kjent i Håndball-Norge. Vi er svært fornøyd med at de nå har takket ja til denne oppgaven, skriver de videre.

Sportslig leder Frode Scheie sier til NRK at de to har en kontrakt som i første omgang strekker seg ut sesongen.

- Utover det utelukker jeg ingenting, men det har vi ikke tatt stilling til nå. Nå vil vi ta oss god tid til å se på hva slags løsning vi lander på neste sesong, sier han til kanalen.

Havang og Kjendalen er blant Norges beste herrespillere gjennom tidene. Med henholdsvis 194 og 254 landskamper er de blant landets mest meritterte spillere.

Kjendalens 970 landslagsmål er fremdeles rekord.

- Vi får to håndballegender. To utdannede pedagoger med bred trenererfaring som garantert kommer til å løfte oss, sier Scheie. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere