RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lekestue med Thorsen

Sist oppdatert:
DEBRECEN (TV 2 Nettavisen): Camilla Thorsen var i perlehumør og holdt lekestue med de spanske målvaktene.

Det skal mye til for å ta plassen på venstrekanten fra Camilla Thorsen etter kampen mot Spania.

Viborg-spilleren viste seg for alvor frem i landslagstrøyen og scoret fire ganger på fire skudd. Men noe mesterskapsgjennombrudd vil hun ikke si at det var.

- Det vil jeg ikke si. Jeg har bare scoret fire mål og det skal vel litt mer til enn det, men det var deilig å kunne bidra litt i dag, forteller hun til TV 2 Nettavisen.

28-åringen har kanskje det største skuddrepertoaret i den norske EM-troppen, noe de spanske målvaktene fikk merke. Blant annet scoret hun på et lekkert trickskudd.

- Det er alltid gøy. Jeg liker å gjøre slike ting. Jeg tenker ikke at nå kommer det et trickskudd. Det kommer litt av seg selv når målvakten gjør som hun gjorde i dag og da er det moro å få det til, gliser hun.

Men hun vil ikke ha æren for sine fire mål alene.

- Jeg scorer mål hvis jeg får oppspill. Jeg er avhengig av de andre på laget. Spiller de bra, så kan jeg spille bra også, sier Thorsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere