RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindgren åpner for Norge

Foto: ATTILA KISBENEDEK (Scanpix/AFP)
Ola Lindgren åpner for å å bli norsk landslagssjef i håndball etter Gunnar Pettersen.

44-åringen er en legende i Sverige - etter å ha spilt 376 landskamper. Han var en av de berømte «Benga boys», som spilte under Bengt Johansson i en årrekke. Han er i dag trener i tyske Nordhorn - som vant EHF-cupen. Der spiller nordmennene Bjarte Myrhol og Erlend Mamelund.

- Det vil alltid være interessant å være landslagstrener, men foreløpig er det ingen som har spurt meg om å overta Norge. Derfor er det heller ikke så mye å tenke på. Men få rjeg en forespørsel så er jeg interessert, sier Lindgren til Aftenposten.

Ytterligere tre svensker er nevnt som en mulig etterfølger til Gunnar Pettersen: Staffan Olsson, Magnus Wislander og Ingemar Linéll skal være aktuelle som norsk landslagssjef.

Ola Lindgren sier videre til avisen at han trives godt med norske spillere.

- Vi har jo to av dem i Nordhorn, og tidligere har jeg spilt sammen med Glenn Solberg, Frode Hagen og Marius Riise. Fine «killar». Det største problemet er vel at jeg er bundet til Nordhorn til 2010.

- Det er ikke sikker det er så lett å få gjort noe med det, og det nytter ikke å kombinere klubb og landslag, fastslår Ola Lindgren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere