RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løke dropper Larvik

Foto: Stian Mosvold Larsen/Scanpix
Sist oppdatert:
- Vi var nødt til å sette strek, sier LHK-direktør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Heidi Løke takket mandag nei til en retur til gamleklubben i Larvik. Det forteller LHK-direktør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til Østlands-Posten.

- Tilbudet vi kom med, har blitt avslått, sier Bruun Hansen, som nå tror strekspilleren blir værende i ungarske Györ.

- Vi er kanskje den største håndballklubben i Norge, men i konkurranse med storklubbene ute i Europa er vi en økonomisk lilleputt. Det er problematisk for oss når vi skal forsøke å hente spillere.

Han avslører at LHK ikke hadde mulighet til å bryte klubbens lønnsstruktur for å få sin gamle stjernespiller tilbake på laget.

- Vi var nødt til å sette strek, sier Bruun Hansen.

Nå rettes oppmerksomheten mot andre spillere som kan være med på å styrke LHK-stallen. Om sjansene nå øker for å se Marit Malm Frafjord i Larvik-drakt, er likevel usikkert.

- I utgangspunktet har vi gode strekspillere, men Frafjord er en av flere spillere vi er i dialog med. Det jobbes hele tiden med fornyelse av spillerstallen. Om det blir en strek eller andre spillertyper som kommer inn, vet jeg imidlertid ikke foreløpig.

Slaget om Heidi Løke er altså tapt for LHK. At Sandefjord-jenta kommer «hjem» til Larvik en gang i framtiden, er Bruun Hansen likevel sikker på.

- Jeg er ganske overbevist om at Heidi kommer til å spille håndball for LHK igjen. Men det skjer ikke nå, sier han.

Les flere saker hos Østlands-Posten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere