RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løke gir seg på landslaget

TAR EN PAUSE: Heidi Løke.
TAR EN PAUSE: Heidi Løke. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)
Tar «en midlertidig pause».

Heidi Løke blir ikke med det norske landslaget til samlingen i Ungarn, som starter mandag. Årsaken er at hun ønsker å prioritere familien, opplyser håndballforbundet i en pressemelding.

Hun tar derfor en midlertidig pause fra landslaget, etter å ha scoret 478 mål for Norge på 134 landskamper.

- Akkurat nå kjennes det riktig for meg å bruke mer tid på familien. Jeg ønsker å være mer til stede for sønnen min, som går på skole i Ungarn. Jeg er fremdeles topp motivert, men i en periode vil jeg prioritere annerledes, sier Løke.

Hun vil ikke anslå hvor lang pausen blir.

Györ-spilleren debuterte på landslaget i april 2006 og sitt første mesterskap i Makedonia under europamesterskapet i 2008.

- Heidi har vært en sentral spiller hos oss og hun har bidratt sterkt til lagets gode resultater de siste årene. Vi respekterer Heidis prioriteringer og håper samtidig at pausen blir kortvarig. Nå gjelder detvfor oss i trenerteamet å fortsette EM-forberedelsene med de spillerne vi har tilgjengelige, sier Thorir Hergeirsson.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere